בהזמנת בשר (לא כולל טחינה וחומוס)
בהזמנת בשר (לא כולל טחינה וחומוס)
מנה אחת לבחירה:
המבורגר בלחמניה/ נקניקיות/ שניצל/ שניצלונים בשומשום/ חזה עוף
+ צ'יפס
+ הפתעה
+ פחית שתייה/פריגת
בשר אנטריקוט טרי טחון במקום
בחזה אווז, בצל וצנוברים, מצופה בפירורי לחם, פרוס לטבעות, ברוטב פלפל על בסיס שמנת
250/300/400 גר'
בשר הפילה הוא אחד הנתחים הטובים ביותר בבשר הבקר. הבשר רך, עדין וללא שומן. מומלץ להזמין עשוי למחצה M
צלעות כבש שזורות שומן צלויות על האש מאופיינות בטעם עשיר ועסיסי מומלץ להזמין עשוי MW
250/300/400 גר'
סטייק זה מאופםיין ברצועות שומן דקה בצד, המעניקה לבשר טעם עשיר בזמן הצליי. מומלץ להזמין עשוי למחצה M
סטייק אמריקאי קלאסי המשלב כמה טעמים. סינטה (סרלוין) מצד אחד ופילה מצד שני, ביחניהם עצם T שמוספיה טעם מיוחד. מומלץ להזמין עשוי למחצה M
250/300/400/500 גר'
סטייק שזור בנקודות שומן הנמסות בגריל ומעניקות טעם מיוחד ועסיסי. מומלץ להזמין עשויMW
סטייק אמריקאי קלאסי המשלב כמה טעמים. סינטה (סרלוין) מצד אחד ופילה מצד שני. ביניהם עצם בצורת T שמוספיה טעם מיוחד. מומלץ להזמין M/W
שיפודי פרגית / כבד עוף/ קבב/ לבבות אנטריקוט/ פילה בקר/ כבד אווז/ 2 צלעות / נקניקיות מרגז
פילה בקר 250 גר' כבד אווז מוגש על מצע טוסט פיתה
200/250/300/400/500 גר'
האסאדו הוא בשר כתף לבן שעובר תהליך מיוחד של שבוע ימים. מאחסנים את הבשר הטרי במקרר מיוחד בתנאים מיוחדים למשך 24 שעות. לאחר מכן משרים את הבשר למשך 3-4 ימים התוך תבלינים ומלחים, כדי שהבשר יקבל את הטעם הטוב. העישון עצמו נעשה עם עצי הדרים ולוקח 5-6 שעות בכדי להגיע לטעם הספציפי שלו ולנקודה מסוימת שבה הטעם המעושן הוא הטוב ביותר.
250/300/400 גר'
הסטייק המיוחד נלקח מהסינטה הלבן, פרוס בצורת פרפר טעמן עדין ואין בו שומן. צלוי באופן מיוחד על האש מומלץ להזמין עשוי למחצה MW
300/400 גר'
הסטייקים שזורים במעט שומן, שבזמן צליית הסטייק, נמס השומן ומעניק לבשר טעם עסיסי ומעודן. לבחירתך, צלע או צוואר מומלץ להזמין עשוי MW
250/300/400 גר'
בשר הפילה הוא אחד הנתחים הטובים שבבשר החזיר. טעמו רך ועדין והוא ללא שומן. מומלץ להזמינו בטבעות פילה עשוי למחצה M
צלעיות לבן קדמיות שזורות בשומן, צלויות על האש. מומלץ להזמין עשוי MW
שדרות צלעות אחוריות המאופיינות במעט שומן, צלויות על האש. מומלץ להזמין MW